Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
19.999 Ft

Hordozható gumiabroncs-felfújó 160 PSI akkus légszivattyú LCD-képernyővel autógumikhoz, motorkerékpárokhoz, 2600 mAh-s újratölthető akkumulátorral

Termékkód: E24292
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 200
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
19.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Legyen szó gyakori utazóról, elfoglalt szülőről vagy hivatásos sofőrről, ez a nagy teljesítményű és kompakt légkompresszor tökéletes eszköz az útközbeni gumiabroncsok felfújásához. A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően könnyen magával viheti, bárhová is megy.

Jellemzők:
LED-képernyő és automatikus kikapcsolás: Az autógumi-felfújó nagy LED-es digitális kijelzővel rendelkezik, 4 nyomásmérő egységgel - PSI, KPA, BAR, KG/CM². Ez a légkompresszor pontos mennyiségű levegőt pumpál, és automatikusan leállítja a felfújást, ha a gumiabroncs nyomása eléri az előre beállított értéket, így biztonságos, gyors és megbízható használatot biztosít.
4+N intelligens üzemmód: Az akkumulátoros gumiabroncs-felfújó 4 féle előre beállított felfújási móddal rendelkezik (kerékpárok, motorkerékpárok, autók és labdák), melyeket a kezdők is kényelmesen választhatnak. A kézi üzemmód lehetővé teszi a nyomásérték (3-160 psi) beállítását a felfújási objektumnak megfelelően. A művelet egyszerű, könnyen használható, és megfelel a különféle inflációs igényeknek.
Fényes LED és hosszú idejű világítás: Ez a mini felfújó elektromos szivattyú 2 világítási móddal rendelkezik (világos és villogó), így az autó légszivattyúja alkalmas út menti vészhelyzeti és éjszakai használatra. 
Könnyen hordozható: A megjelenést úgy tervezték, hogy kényelmesen tartható legyen, kompakt mérete pedig könnyen elfér az autó szerszámosládájában, kerékpártartóban, hátizsákban és zsebekben. Fújja fel bárhol, bármikor!
Széleskörű alkalmazás: Tökéletes autók, motorkerékpárok, kerékpárok, labdák, úszógyűrűk és egyéb felfújható tárgyak felfújására. De vegye figyelembe, hogy teherautók, buszok, kisteherautók stb. gumiabroncsait ne fújja fel.

Műszaki adatok:
Anyag: ABS
Névleges teljesítmény: 150 W
Töltési felület: C típusú
légnyomás: 160 PSI
Henger Specifikáció: 25 mm
Bemenet: 5V/2A, 9V/1.5A
Töltési idő: 4-6H
Akkumulátorkapacitás: 3 * 2600 mAh
Nyomásegységek: PSI, KPA, BAR, KG/CM²
Nyomás mérési pontosság: ±1 PSI
Tétel méret: 180 * 65 * 57 mm
Tétel súly 693 g
Csomag súlya: 982 g
Csomag méret: 21,5 * 10 * 8,5 cm

Csomaglista:
1 * Gumiabroncsfelfújó
1 * Levegőtömlő
3 * Golyós tűadapter
1 * Presta szelepadapter
1 * USB töltőkábel
1 * Tárolódoboz
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére