Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
27.999 Ft

7 hüvelykes LED-es kerek fényszóró Hi/Lo sugárral, DRL-vel és borostyánsárga irányjelzővel autóhoz, motorkerékpárhoz - 2 db

Termékkód: K22015B-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 280
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
Változat
27.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a 7 hüvelykes LED-es kerek fényszóró négy világítási módot kínál: távolsági fény, tompított fény, irányjelző (borostyánsárga) és DRL. Prémium minőségű projektorlencséivel kiváló megvilágítást biztosít. A fényszóró páramentes, vízálló, porálló és hóálló tulajdonságokkal rendelkezik, hogy az optimális teljesítményt zord körülmények között is fenntartsa. A fényszóró szabálytalan nagy rekesznyílású kialakítással és mechanikus kialakítású belső burkolattal rendelkezik, amely egyedi és technológiai megjelenést kölcsönöz neki.

Jellemzők:
Új design:Az új, 7 hüvelykes LED-es kerek fényszóró prémium minőségű CSP chipeket tartalmaz, hosszan tartó fényerővel. 5 különböző típusú lencséből áll, amelyek különböző tökéletes fénymintákat tudnak kivetíteni, így a tompított fény központi fénylefedettsége szélesebb, a távolsági fény fényvetítési távolsága pedig tovább nő. A lámpa belső burkolata mecha-stílusú kialakítást kapott, és a teljes lámpatest vizuális hatása lenyűgöző.
2 szín és 4 világítási mód: A 6000K/3500K kétszínű led fényszóró 4 világítási móddal rendelkezik: távolsági fény (fehér), tompított (fehér), DRL (fehér) és irányjelző (borostyánsárga), tökéletesen helyettesítve az eredeti halogént. különböző vezetési igényeket kielégítő lámpa. 
Igényes dizájn:7 hüvelykes, öntött alumíniumból készült LED-es fényszóró, erős és tartós, kiváló hőelvezetési teljesítménnyel rendelkezik, teljesen tömített és hatékonyan vízálló, így ennek a 7 hüvelykes LED-es motorkerékpár-fényszórónak az élettartama több mint 50 000 óra. A lámpatest hátoldalán található szellőzőnyílások kialakítása hatékonyan távolítja el a párát.
Plug and Play: Ez a LED-es fényszóró H4 interfésszel, plug and play kialakítással. Általában csak körülbelül 20 percet vesz igénybe a lámpa felszerelése.
Széleskörű kompatibilitás: Nem csak a Jeep Wranglerek cseréjére alkalmas, hanem kompatibilis különféle 7 hüvelykes körlámpás motorkerékpárokkal, valamint veterán autókkal is. Kérjük, vásárlás előtt erősítse meg a méretet.

Műszaki adatok:
Fő anyag: présöntvény alumínium
Méret: 7 hüvelyk
Feszültség: 9-32V
Távolsági fényszóró Teljesítmény: 100W/10000LM (1db)
Tompított fényszóró teljesítmény: 70W/7000LM (1db)
Színhőmérséklet: 6000K/3500K
Vízálló besorolás: IP67
Működési hőmérséklet: -40℃-150℃
Élettartam 5000:00 Óra
Dugó típusa: H4

Csomag információ: 
Csomag mérete: 18*18*10cm
Csomag súlya: 625g

Csomaglista:
1 * LED fényszóró

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére