Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
11.999 Ft

Eredeti SCULPFUN S9 levegősegéd fúvókakészlet (levegőszivattyú nélkül) továbbfejlesztett lézergravírozó és vágógép tartozék

Termékkód: OS6566
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 120
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
11.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Hivatalos SCULPFUN S9 Air Assist: Ez egy teljesen fém szerkezet, és tökéletesen illeszkedik az S9 lézerhez. A telepítés nagyon egyszerű, és csak néhány percre van szüksége a telepítéshez.
Nagy sebességű levegőt segítő fúvóka: Az S10 fúvókához hasonlóan ez is egy nagy sebességű levegőt segítő fúvóka fejlett folyadékmechanikai kialakítással. Csak egy 30 l/perc légszivattyú képes 13,5 m/s-os nagy sebességű légáramlást elérni.
Gyorsabb és tisztább: Az S9 légrásegítés nagymértékben javítja az S9 lézer vágási képességét. A légrásegítéssel az S9 2-3-szor gyorsabban vágja a rétegelt lemezt és az MDF táblákat, a vágási felületek tisztábbak és nem füstölnek. (A csomag nem tartalmazza a légszivattyút)
Kiváló légtömítés: Az S9 fúvóka tömítőgyűrűvel rendelkezik, és a légszivattyú levegője nem szivárog ki a résből. Ezenkívül a tömítés távol tartja a port, ami növeli az S9 objektív élettartamát.
Komplett tartozékok az Air Assist frissítéshez: A csomag tartalmazza a SCULPFUN S9 levegőrásegítő fúvókát, levegőcsövet, tömítőgyűrűt és egyéb szükséges felszerelési tartozékokat. Az S9 gép frissítéséhez közvetlenül a légszivattyún kívül nem kell további tartozékokat vásárolnia.

Műszaki adatok:
Modell: SCULPFUN S9 Air Assist Kit
Interfész átmérő mérete : Légsegítős
rézcső külső átmérője: 8
mm A légcső belső átmérője: 7,5 mm
Légszivattyú választási javaslat: Javasolt a légszivattyú kiválasztása ≥ 30 l/perc, és a légcső külső átmérője A légszivattyú interfész körülbelül 8 mm.
Csomag súlya: 0,185 kg/6,5 OZ
Csomag mérete: 19x15x8cm/7,4x5,9x3,1 hüvelyk

Csomagolási lista:
1 x S9 fúvókakészlet
1 x 2 méter légcső
1 x szerszámkészlet
1 x kézikönyv


Megjegyzés:
● Az erős levegős lézer miatt asszisztens, tilos a gravírozógépet felügyelet nélkül működtetni. Szüntesse meg, ha nincs a közelben.
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
● A lézergravírozó gép használatakor viseljen védőszemüveget.
● Ne érintse meg a lézert a kezével, mert megégetheti a kezét.
● Kerülje a gépet érő erős ütéseket.
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne használja a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyhoz, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére