Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
21.999 Ft

GT3-PRO 2,4 GHz-es 4K kettős kamerás drón optikai áramlási pozicionáló kézmozdulatokkal fényképező LED-lámpákkal tárolótáskával - Fehér, 3 akkumulátor

Termékkód: RM15217W-3
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 220
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
Akkumulátor száma
21.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Leírás:
Ez a légi drón összecsukható kialakítással, kompakt mérettel és kényelmes hordozhatósággal rendelkezik. Magasságtartási móddal és optikai áramlási pozicionáló technológiával van felszerelve a stabil repülés biztosítása érdekében. A drón támogatja a fej nélküli repülést, így nincs szükség a repülőgép tájolásának meghatározására. A 4K kettős kamerák lenyűgöző fényképeket és videókat készíthetnek, és szabadon válthatnak közöttük. A WiFi kapcsolattal a felhasználók okostelefonos alkalmazáshoz vagy APK-rendszerhez csatlakoztathatják a drónt az egyszerű fényképezés, filmezés és valós idejű átvitel érdekében. A felhasználók repülési útvonalakat is rajzolhatnak a telefonon az autonóm repüléshez a megadott útvonalon. A drón 2,4 GHz-es anti-interferencia technológiát alkalmaz a stabil jelátvitel érdekében. Emelkedhet, süllyedhet, repülhet előre, repülhet hátra, jobbra-balra fordulhat, valamint gurulhat. A hattengelyes giroszkóp egyenletesebb repülést és kényelmesebb irányítást biztosít. Ezenkívül a LED-lámpák fokozzák a repülés látványát, különösen sötét környezetben.

Jellemzők:
4K HD kettős kamerák: Ez az összehajtható drón két 4K HD kamerával van felszerelve, kiemelkedő kép- és videóminőséget biztosítva. Részletes és éles légifelvételeket készíthet, és még magával ragadóbb vizuális élményben lesz része.
Optikai áramlási pozicionálás: Ez a távirányítós drón optikai áramlási pozicionálási technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a pontos helymeghatározást és a stabil repülést még GPS-jelek nélküli környezetben is. Akár beltérben, akár völgyben, vagy más, jeltől megfosztott területen, a drón pontosan érzékeli a helyzetét és stabil repülést tart fenn.
Gesztusos fénykép/videó és intelligens szűrőfelvétel: Ez a drón támogatja a gesztusalapú fénykép- és videórögzítést, lehetővé téve a kamera aktiválását vagy a rögzítést egyszerű kézmozdulatokkal. Ezenkívül a mobilalkalmazás különféle szűrőket, sőt szépségfunkciókat is kínál, javítva az általános filmezési élményt.
Hosszú akkumulátor-élettartam: A kvadrokoptert nagy kapacitású, 3,7 V-os, 1200 mAh-s lítium akkumulátor táplálja, amely akár 12 perces repülési időt biztosít egyetlen akkumulátoronként. Ez azt jelenti, hogy hosszan tartó légifotózást élvezhet anélkül, hogy gyakori elemcserére lenne szüksége.
Felhasználóbarát kezdőknek: Az egyszerűséget szem előtt tartva tervezett drón kezdőbarát. Több egygombos vezérlési funkcióval rendelkezik, például egygombos felszállással, egygombos leszállással és egygombos 360°-os billentéssel, így a kezelés egyszerű és kényelmes. A drónt a mobilalkalmazáson keresztül is irányíthatja, rugalmas és kényelmes vezérlési módot kínálva.

Műszaki adatok:
Cikk neve: Távirányító Quadcopter
fő anyaga: műanyag, fém
giroszkóp: 6 tengelyes
motor: 716 szálcsiszolt mag nélküli motor
FPV: WiFi
kamera szöge: manuálisan állítható 90°
Drone akkumulátor: 3,7 V 1200 mAh lítium akkumulátor
Távirányító akkumulátora: AA*3 (Nem tartozék)
Akkumulátor élettartama (egy akkumulátor): körülbelül 12 perc
Töltési idő: körülbelül 60 perc
Távirányító távolság: Körülbelül 100 méter
FPV távolság: 15-30 m
Távirányító jele: 2,4 GHz
Kamera: 4K kettős kamera 
Elülső kamera: Fényképfelbontás: 3840*2160P; Videófelbontás: 3840*2160P
Alsó kamera: Fotó Felbontás: 3840*2160P; Videófelbontás: 3840*2160P
Kompatibilis rendszer: Andriod 5.0 vagy újabb, IOS 9.0 vagy újabb
Szín: Fekete
Méret: 15*13*6,5cm (összecsukva), 30*30*6,5cm (hajtva)

Csomag információ: Csomag 
mérete: 23,5* 18,5 * 8 cm
Csomag súlya: 410 g

Csomaglista:
1 * Drone
1 * Távirányító
1 * 3,7 V 1200 mAh akkumulátor
2 * Tartalék penge
1 * USB töltőkábel
4 * Védőkeret
1 * Csavarhúzó
1 * Tárolótáska
1 * Kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére