Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

ELEGIANT EGC-C01 1080P HD Vezetékes Webkamera - Fekete

Termékkód: 1806423-blck
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: ELEGIANT
Szín
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Funkció


1. Teljes 1080P HD webkamera és fénykorrekció: Az EGC-C01 1080P webkamera professzionális minőségű videohívásokat biztosít, tökéletes rögzítéshez, videokonferenciákhoz, online oktatáshoz, játékokhoz stb. Az automatikus fénykorrekcióval az EGC-C01 HD videofelvételt biztosít 1080P felbontás, 30 képkocka/mp – még akkor is, ha félhomályban kezdeményez videohívást.
2. Beépített mikrofon és 110°-os széles látószög: A beépített digitális sztereó mikrofon hatékonyan kiszűri a háttérzajt, és tiszta videohívásokat és egyenletes felvételt biztosít. A fix fókusszal akár 110 fokos nagy látószögű, nagy felbontású videót is rögzíthetünk, amely tökéletes élő közvetítéshez, játékokhoz, online oktatáshoz stb.
3. Plug & Play adatvédelmi fedéllel: Az adatvédelmi fedél lehetővé teszi a biztonságos digitális hálózati életet. Tetszés szerint be- vagy kikapcsolva hatékonyan megelőzheti a hálózati hackelést, és biztonságos és privát internetes élményt teremthet. Könnyen beállítható az USB-csatlakozón keresztül, plug and play, nincs szükség más illesztőprogramok telepítésére.
4,90°-ban elforgatható és egyszerűen telepíthető: Az EGC-C01 webkamera 90°-ban elforgatható, így a legjobb látószöget állíthatja be, és biztonságosan és egyszerűen hozzáférhet számos laptophoz és PC-hez. Az alap kétféleképpen állítható fel: rögzítse a számítógép LCD monitorjára, vagy rögzítse állványra egy 1/4 hüvelykes csavaros adapterrel.
5. Széles körben kompatibilis és több alkalmazásra: Sokoldalúan használható játékhoz, blogíráshoz, konferenciához és élő közvetítéshez. Az EGC-C01 webkamera jól működik Windows, Mac, Android és Linux rendszerekkel, valamint kompatibilis a YouTube, Skype, Facebook, Twitter és Twitch rendszerekkel.

A csomag tartalma

EGC-C01 webkamera magánélet védelme fedél * 1
Felhasználói kézikönyv * 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére