Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Extrém körülmények elé állították az Ulefone Armor 2-őt

Az Ulefone Armor 2 egyike a legfrissebb strapafonoknak, amit az Ulefone gyártott és most megint bizonyítja, hogy képes túlélni bármit, ami ezúttal nem más, mint az extrém alacsony hõmérséklet. Ezt láthatjátok most a cikkben és a remek videóban, amit alább megmutatunk nektek.

A videó kezdetén láthatjuk, hogy az Ulefone Armor 2 jégbe van fagyasztva és gyakorlatilag egy jégtömb öleli körül. Ez jóval fagyáspont alatti hõmérsékletet jelent már. Ezek után a jeget felmelegítik és a készülék végül teljes mértékig mûködõképes állapotban kerül ki az extrém hõmérsékletszintekbõl.

Ami a specifikációkat illeti, az Armor 2 processzora a Helio P25 nyolcmagos processzor, amihez társul 6GB rendszermemória és 64GB belsõ tárhely. A kijelzõ 5 colos és 1080p felbontású, a home gomb egyben ujjlenyomat-olvasó is. A hátlapi kamera 16 megapixeles felbontású, az elõlapi pedig 13 megapixeles. Az akkumulátor egy masszív, 4700 mAh-s egyed.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Mobiltelefon Android ulefone
Az oldal tetejére