Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Oppo R11 - Reklámszpot jelent meg a készülékről

Tibor
2017. 05. 05. 13:22:51

2017 első negyedévében az Oppo volt az irányadó és a legnagyobb piaci részesedéssel bíró gyártó hazájában, de a Huawei most ezt elhódította tőle, így nem árt a reklám és a marketing fegyvereit bevetni.

A legújabb meglepetés nem más, mint az Oppo R11, amelyről érkezett most egy reklámspot is, amiben természetesen túlteng a marketing-íz. A készülék egyébként már megjárta a GFXBench-et is, ami alapján a processzor a Snapdragon 653 lesz 4GB rendszermemória és 64 GB belső tárhely társaságában. A szelfikamera sem épp a spórolás jegyében készült, hiszen nem kevesebb, mint 20 megapixeles szenzorral készíthetjük majd önarcképeinket. Most nem is szaporítanánk tovább a szót, inkább nézzétek meg ti is a reklámot és várakozzunk együtt!

Reméljük, hogy hasznos volt számodra a cikk! Ha igen, akkor mindenképp oszd meg barátaiddal is! Természetesen utána bátran olvasd tovább híreinket és mindenképp kövesd, lájkold Facebookodlalunkat is!

Az oldal tetejére