Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Ulefone Armor 2 - Nem csak extrém helyzetekre!

Számos példa követte már a strapafonok megbízhatóságát. Egy két gyártó készített is videót arról, hogyan bírja a vízállóságot, meleget, ütést az ő okostelefonjuk. Ezeket a készülékeket általában tényleg csak a legalapabb dolgokra használjuk, viszont az Ulefone tud újat mutatni. Ahogyan említettük fentebb általában a strapafonokat csak telefonálásra, fotózásra meg néha egy-egy email-ezésre használjuk. Illetve ezeket a készülékeket nagyon extrém helyzetekre szokták alkalmazni.

Ulefone Armor 2

Az Ulefone ezúttal nem ilyen videót készített a legújabb strapakészülékéről az Ulefone Armor 2-ről. Nem csak azoknak az embereknek szeretnének kedvezni akik extrém körülmények között dolgoznak, hanem azoknak is akik szórakozni kívánnak.

A videóban láthatjuk, ahogyan az Ulefone Armor 2 megküzd az igényesebb játékokkal. Legyen szó az F1 2016-ról, N.O.V.A 3-ról vagy az Alliance War 2-ről. Ez persze a benne lévő hardvernek is köszönhető, ugyanis a készülék nem csak a külsejével kecsegtet, hanem a teljesítményében is. A Helio P25 processzor és a 6GB RAM igazán kedvezhet a gamereknek is. Ezek mellett a készülék kapott egy 4700mAH-s akkumulátort, NFC-t, ujjlenyomat-olvasót, 64GB belső tárhelyet. Na, meg ne felejtsük el a strapabíró házat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Mobiltelefon Android ulefone
Az oldal tetejére