Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

Motorkerékpáros Sisakra Szerelhető Vezetéknélküli Bluetooth Intercom Headset - Zöld

Termékkód: K20026GR
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Szép teljesítmény: A sisak fejhallgató prémium BT 5.0 chipet alkalmaz, amely energiatakarékosabb, alacsony késleltetésű, zajmentes, és stabil és kiváló minőségű hangátvitelt biztosít.
Zajcsökkentés: A CVC intelligens zajcsökkentő feldolgozás, az ultra-nagy érzékenységű zajcsökkentő szilícium mikrofon és a szélálló mikrofonfedél a hívásminőség biztosítására és a hangtisztaság javítására szolgál.
Erőteljes funkció:Egyszerre két telefon csatlakoztatására képes, hogy vezérelje az alapvető funkciókat, mint például a hívások fogadása, zenelejátszás stb. Támogatja a hívások automatikus fogadását, ha nem szeretne fogadni, a gomb megnyomásával elutasíthatja.
Beépített akkumulátor: Beépített, 1200 mAh-s, nagy kapacitású akkumulátor, alacsony fogyasztás, hosszú élettartam, és támogatja a legtöbb okostelefont a headset teljesítménykijelzőjének megtekintéséhez. Használat közben is tölthető, kényelmesebb.
Megbízható minőség: Prémium ABS ház, felületi gumiolaj feldolgozás, belső szilikon betétes szerkezet, mélyen vízálló és napálló lehet. IP67 magas szintű védelem, esős és havas időben is normálisan használható.
Könnyen kezelhető:A termék támogatja az alapkapcsos vagy ragasztós telepítést, ami kényelmes és gyors. Alkalmas a legtöbb teljes arcot fedő sisakhoz, nyitott sisakhoz, rally bukósisakhoz, félsisakhoz, retro sisakhoz stb.

Műszaki adatok:
Anyag: ABS + Szilikon + PC
BT Verzió: BT5. 0
Bemeneti feszültség: 5 V, 1
A Akkumulátor: Beépített 3,7 V, 1200 mAh lítium akkumulátor
Működési idő: 25 óra
Készenléti idő: ≥ 240 óra
IP-arány: IPX6

Tételméret: 90,5 * 48,5 * 32,6 mm *32,6 mm .1 .5
Súly: 80 g/ 2,8 uncia
Csomag mérete: 130 * 100 * 60 mm / 5,1 * 3,9 *
2,4 hüvelyk Csomag súlya: 258 g / 9,1 uncia

Csomagolási lista:
1 * Headset
1 * Fejhallgató és mikrofon
1 * USB-kábel
4 * Szalagmatrica
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére